---
Sierpień 2024
---
1. - 1 sierpnia - 60 km na trasie: -
- Opole, Zawada - Żwirek, Luboszyce, Biadacz, Opole - Czarnowąsy - Świerkle, Surowina - Brynica, Kup, Dobrzeń Wielki, Dobrzeń Mały, Opole - Borki - Czarnowąsy - Krzanowice - kamionka Silesia - Chabry - PKP Opole Wschodnie - ZWM - Malinka.
2. - 2 sierpnia - 40 km na trasie: -
- Opole, Zawada - Żwirek, Luboszyce, Kolanowice, Węgry, Osowiec, Trzęsina, Turawskie Jezioro Srebrne, Marszałki, Turawa, Kotórz Mały, Zawada, Opole.
3. - 4 sierpnia - 50 km na trasie: -
- Opole, Zawada, Kotórz Mały, Węgry, Osowiec, Trzęsina, Turawskie Jezioro Srebrne, Marszałki, Turawa, Jezioro Turawskie - Promenada, Turawa, Kotórz Wielki, Kotórz Mały, Zawada, Opole.
4. - 6 sierpnia - 50 km na trasie: -
- Opole, Zawada, lasem, Jeziora Turawskie - Średnie Małe - Duże - wałem - Elektrownia Turawa, Turawa, Marszałki, lasem, Turawskie Jezioro Srebrne, Trzęsina, Osowiec, Węgry, Kotórz Mały, Zawada, Opole.
5. - 7 sierpnia - 50 km na trasie: -
- Opole, Zawada, Kotórz Mały, Turawa, Marszałki, Turawskie Jezioro Srebrne, Jełowa, Dąbrówka Łubniańska, Łubniany, Kolanowice, Węgry, Kotórz Mały, Zawada, Opole.
6. - 12 sierpnia - 40 km na trasie: -
- Opole, Lędziny, Suchy Bór, Chrząstowice, Dębska Kuźnia, Niwki, Jeziora Turawskie - Średnie - Małe - Duże - wałem, Kotórz Wielki, lasem, Zbicko, Opole.
7. - 12 sierpnia - razem - 10 km na trasie po Opolu: -
- do sklepu na zakupy, do apteki, do lekarza, gazowni, banku, załatwianie spraw urzędowych itp, oraz przejazdy spacerowe po mieście.
8. - 13 sierpnia - 50 km na trasie: -
- Opole, Zawada, Kotórz Mały, Węgry, Osowiec, Trzęsina, Turawskie Jezioro Srebrne, Marszałki, Turawa, Jezioro Turawskie - Promenada, Turawa, Kotórz Mały, Zawada, Opole.
9. - 14 sierpnia - 50 km na trasie: -
- Opole, Zawada - wodociągi, lasem, Jeziora Turawskie - Średnie - Małe - Duże - wałem - Elektrownia Turawa, Turawa, Marszałki, lasem, Turawskie Jezioro Srebrne, Trzęsina, Osowiec, Węgry, Kolanowice, Luboszyce, Żwirek - Zawada, Kępa, Opole - Gosławice - Malinka.
10. - 16 sierpnia - 50 km na trasie: -
- Opole - Kolonia Gosławicka, droga gruntowa, lasem, Suchy Bór, Chrząstowice, leśny czerwony szlak rowerowy, Niwki, lasem, Jeziora Turawskie - Średnie - Duże - wałem - elektrownia Turawa, Turawa, Marszałki, lasem, Turawskie Jezioro Srebrne, Marszałki, Turawa, Kotórz Wielki, lasem, wodociągi - Zawada, Opole.
11. - 18 sierpnia - 50 km na trasie: -
- Opole, Lędziny, Suchy Bór, Chrząstowice, Dębie, Dąbrowice, Daniec, Dębska Kuźnia, Niwki, Jezioro Turawskie, Kotórz Wielki - ul.Stawowa, Staw Turawski, ul.Stawowa - Turawa, Kotórz Mały, Zawada, Opole.
12. - 20 sierpnia 50 km na trasie: -
- Opole, Zawada - wodociągi, lasem, Jeziora Turawskie - Średnie - Duże - wałem - Elektrownia Turawa, Turawa, Marszałki, lasem, Turawskie Jeziora Srebrne, Trzęsina, Osowiec, Węgry, Kolanowice, Luboszyce, Żwirek - Zawada, Opole.
13. - 22 sierpnia - 80 km na trasie: -
- Opole, Zawada - Żwirek, Luboszyce, Biadacz, Opole - Czarnowąsy - Elektrownia Opole - Borki - Brzezie, Dobrzeń Wielki, Chróścice, Stare Siołkowice, Popielów, Kolonia Popielowska, rzeka Odra, Pomnik - Mikolin, Golczowice, Narok, wałem Odry, rzeka Odra - jaz Dobrzeń, Dobrzeń Wielki, Dobrzeń Mały, Opole - Borki - Czarnowąsy - Wróblin - Zakrzów - Kamionka Silesia - Chabry - PKP Opole Wschodnie - ZWM - Gosławice - Malinka.
14. - 23 sierpnia - 50 km na trasie: -
- Opole - Kolonia Gosławicka, droga gruntowa, lasem, Suchy Bór, Chrząstowice, czerwony szlak rowerowy, lasem, Niwki, Jeziora Turawskie - Średnie - Duże - wałem - elektrownia Turawa, Turawa, Marszałki, lasem, Turawskie Jezioro Srebrne, Marszałki, Turawa, Kotórz Wielki, lasem, wodociągi - Zawada, Opole.
15. - 25 sierpnia - 50 km na trasie: -
- Opole, Lędziny, Suchy Bór, Chrząstowice, Dębska Kuźnia, Daniec, Nowa Schodnia, Ozimek, Schodnia, Pustków, Szczedrzyk, Turawskie Jezioro Średnie, lasem, wodociągi - Zawada, Opole.
16. - 27 sierpnia - 45 km na trasie: -
- Opole, Zawada - wodociągi, lasem, Jeziora Turawskie - Średnie - Duże - wałem - Elektrownia Turawa, Turawa, Marszałki, lasem, Turawskie Jezioro Srebrne, Marszałki, Turawa, Kotórz Mały, Zawada, Opole.
17. - 28 sierpnia - 55 km na trasie: -
- Opole, Lędziny, Suchy Bór, Chrząstowice, Dębska Kuźnia, Daniec, Dąbrowice, Dębię, Dębska Kuźnia, Niwki, Jezioro Turawskie, Kotórz Wielki, Turawa, Kotórz Mały, Zawada, Opole.
18. - 29 sierpnia - 50 km na trasie: -
- Opole, Zawada - wodociągi, lasem, Kotórz Wielki, Jezioro Turawskie - Elektrownia Turawa, Turawa, Marszałki, lasem, Turawskie Jezioro Srebrne, Marszałki, Turawa, Kotórz Wielki, lasem, Niwki, leśny czerwony szlak rowerowy, Chrząstowice, Suchy Bór, Lędziny, droga gruntowa, Zbicko, Opole.
19. - 30 sierpnia - 40 km na trasie: -
- Opole, Zawada - Wodociągi, lasem, Jezioro Turawskie, Kotórz Wielki, Turawa, Marszałki, Turawskie Jezioro Srebrne, Trzęsina, Osowiec, Węgry, Kotórz Mały, Zawada, Opole.
20 . - 31 sierpnia - 30 km na trasie: -
- Opole, Zawada, Kotórz Mały, Kotórz Wielki, Turawa, Kotórz Mały, Zawada, Opole.
---
Sierpień - 950 km
---
Od początku roku - 7400 km
---